Universitatea Hyperion, București

Facultatea de Arte are misiunea de a forma profesioniști cu o bună pregătire artistică de bază, o bună pregătire tehnică, de execuție în specialitate și în domeniu, capabili pentru activităţi artistice şi de creaţie, cercetare, interpretare practică a unor roluri în spectacole, recitaluri pe scenă şi în afara ei, concepţia, realizarea şi gestionarea producţiei de filme artistice, documentare şi diferite formate de televiziune, în domeniul specializării. În acest sens, Facultatea de Arte aduce în prim plan climatul de studiu favorabil descoperirii şi îşi centrează procesul educativ pe student, prin atelierele de creaţie.

 

Despre spectacol

 

Titlu: Spirit Neliniștit

Autor: Noel Coward

Limbă: română

 

Regie: Constantin Florescu și Maia Morgenstern

Distribuție: Eduard Buhăescu, Iulian Babulea, Ioana Cînduleț, Maria Costeschi, Maria Grosu, Miruna Andreea Icleanu, Cristina Munteanu

Scenografie: Liviu Alecu

Muzică: Mihai Balabaș și Marina Pîngulescu

Tehnicieni: Liviu Alecu, Ilie Alexandru Tudor, Bogan Niță

 

Durată: 1h 45 minute

 

Charles, scriitor și soția sa Ruth organizează o ședință de spiritism. În timpul acesteia, Charles primește o vizită din Lumea de Dincolo. Spectrul fostei sale soții, moarte de 7 ani, vine să își clarifice relația conjugală. Întâmplarea face că se dezvoltă un menage a trois: Charles, Ruth și Elvira, spiritul primei soții încep să își dispute poziția în această relație.

MEDIA