Academia de Artele Spectacolului din Bratislava

Academia de Artele Spectacolului din Bratislava este cea mai veche instituție de educație din Slovacia, specializată în pregătirea studenților în domeniul artelor spectacolului și creației artistice, precum și management și producție.

Facultatea de Teatru încurajează desfășurarea de activități educaționale, artistice și științifice și creează condiții favorabile pentru dezvoltarea artistică. Facultatea colaborează cu școli de artă și instituții din Slovacia și internaționale iar absolvenții săi se numără printre cei mai apreciați artiști de teatru din Slovacia și din lume.

 

Despre spectacol

 

Titlu: A Behanding in Spokane

Autor: Martin McDonagh

Limbă: slovacă, supratitrare în engleză

 

Regie: Juraj Hanulik

Distribuție: Michal Spielmann, Peter Ondrejicka, Brona Kovacikova, Matus Beniak

Scenografie: Karin Molnarova, Anna Revicka

Tehnicieni: Igor Ilit

 

Durată: 105 minute

 

O comedia neagră, plasată în SUA, ce redă povestea bizară a lui Carmichael, aflat de ani de zile în căutarea mâinii sale stângi. Viața sa se schimbă după ce vizitează un hotel neobișnuit, unde soarta sa se leagă de a cea “recepționerului” abandonat Mervyn și a unui tânăr cuplu de escroci. Nu vă așteptați însă la o comedie convențională despre escroci care intră în competiție. Scenele de violență și cruzime nejustificată sunt rezultatul tristeții și izolării personajelor, provocate de o pierdere. Și nu este vorba doar despre pierderea mâinii stângi…

MEDIA